Quality & Registration (Q&R) Specialist

Voor onze klant in Delft zijn we op zoek naar een Quality & Registration Specialist.

 • Beschik je over een bachelor diploma en heb je minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit?
 • Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift?
 • Heb je kennis van de medische hulpmiddelenwetgeving en ISO-normen (13845)?

Aarzel dan niet en solliciteer!

Functieomschrijving 

De Q&R specialist zorgt voor het optimaliseren, beheersen en integreren van de (deel)processen, om de kwaliteit  te borgen, de processen transparant en duurzaam te maken en de klant tevreden te stellen. De Q&R specialist zorgt voor het begeleiden en managen van productregistraties van alle producten, zodat we onze groei kunnen voortzetten. De Q&R specialist maakt fouten en verspillingen zichtbaar en draagt bij aan verbetering van producten en diensten. De Q&R specialist zorgt ervoor dat het kwaliteitsmanagementsysteem passend en actueel is en blijft én bijdraagt aan de realisering van de bedrijfsdoelstellingen.

De Q&R specialist is verantwoordelijk voor de advisering over, ontwikkeling en beheersing van het kwaliteitsmanagementsysteem om zo langdurig succes voor de organisatie te realiseren en te behouden, het uitvoeren van een auditprogramma, het doen van risico-analyse en het adviseren hierover, het identificeren en vertegenwoordigen van klantbelangen en voor het bieden van informatie, advies en opleiding over kwaliteit gerelateerde zaken.

De Q&R specialist adviseert en ondersteunt de organisatie. De Q&R specialist is een kritische meedenker die ook spontaan adviseert en datgene aangeeft wat van belang is voor de organisatie, ook als dit niet meteen gewaardeerd wordt. Daarnaast zorgt de Q&R specialist ervoor dat iedereen weet hoe moet worden voldaan aan de eisen en verwachtingen van klanten en partners en er een gezamenlijk begrip is. De Q&R specialist zorgt ervoor dat alle medewerkers zich bewust zijn van de importantie van kwaliteit en de kwaliteitsprocessen voor de organisatie.

Verantwoordelijkheden 
 • Het begeleiden en managen van productregistraties in landen buiten Europa
 • Het spontaan adviseren 
 • Het bijdragen aan een goede samenwerking
 • Het leveren van de toegevoegde waarde aan de klant 
 • Het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem
 • Het voorbereiden, uitvoeren van en rapporteren over en eventueel opvolgen van een auditprogramma
 • Het aanmelden van de producten bij de autoriteiten
 • Het begeleiden en managen van risico-analyse product
Profiel 

Functiespecifieke competenties

 • Onafhankelijkheid
  Onderneemt acties en doet uitspraken die getuigen van een eigen visie of mening; praat anderen niet naar de mond.​
 • Kwaliteitsgerichtheid
  Hanteert hoge kwaliteitsnormen en streeft naar voortdurende verbeteringen en borging van kwaliteit.​
 • Initiatief/durf
  Onderzoekt of probeert uit eigen beweging mogelijkheden. Begint liever uit zichzelf dan af te wachten tot anderen het initiatief nemen.
 • Zorgvuldigheid/accuratesse
  Werkt secuur en heeft oog voor details en verbanden en kan hiermee accuraat en effectief omgaan. Bewaakt de voortgang van afspraken.

Organisatie-/cultuurcompetenties

 • Pragmatisch
  Realiseert verstandige, realistische, praktische oplossingen voor problemen.​
 • Resultaatgerichtheid
  Is bereid om moeite te doen en extra inspanning te leveren, om ambities waar te maken en resultaten te bereiken. Geeft niet op voordat de doelen zijn bereikt.
 • Integriteit
  Verdient vertrouwen van collega’s en partners, zet de organisatie boven zijn eigen belangen. 
 • Excellentie 
  Spant zich in voor het leveren van kwalitatief goed werk. Gericht zijn op het behalen of overtreffen van de gestelde kwaliteitsmaatstaf in eigen of andermans werk en prestaties.
 • Team-player
  Draagt bij aan het gezamenlijke resultaat, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Functievereisten

 • Je beschikt over HBO-niveau en hebt minimaal 3 (5?) jaar ervaring op het gebied van kwaliteit
 • Kennis van de medische hulpmiddelenwetgeving en ISO-normen (13845) is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift tot in de puntjes.​
Contact Informatie 

Claire Aerts
+32 15 21 11 04
claire.aerts@valesta.com

Application form : Quality & Registration (Q&R) Specialist

Files must be less than 3 MB.
Allowed file types: txt rtf html pdf doc docx odt.

I want to stay informed.

I would like to receive Valesta news, valuable insights into industry trends, career opportunities, trainings, and other helpful tips to find assignments that match my skills and interests. Click here to stay connected with Valesta.

Valesta is an expert in life science recruiting and project staffing.  The information you are submitting is important for us to respond to your assignment and contract needs. In compliance with the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) (“GDPR”), Valesta will process your personal data in accordance with our Privacy Policy. Valesta will safeguard your personal information and not disclose to any person unlawfully. As a staffing company, Valesta receives and processes your personal data for the following purpose: to take appropriate steps to find you an assignment with one of our clients and/or to finalise a contract with you.

Please note that Valesta does not wish to receive any data from you if you are under the age of eighteen (18) or data that is classified as Sensitive Data under the GDPR; this includes personal data revealing racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership, genetic/biometric/health-related data or data concerning a person's sex life/sexual orientation.

Please read our disclaimer.